Rynkebehandling med injeksjoner

Behandling med filler, leppeforstørrelse, formgivning i ansikt. Rynkebehandling m/ medisinske injeksjoner

Som følge av aldring blir huden tynnere og repeterende sammentrekning av underliggende ansikts muskulatur fører til dannelsen av synlige linjer og rynker. I begynnelsen vises disse rynkene bare under ansiktsuttrykk , når vi ler , smiler eller blir sint og kalles for dynamiske rynker. Over tid kan dynamiske rynker bli etset inn i huden og resulterer i faste eller statiske rynker. Injeksjon av små mengder med virkestoffet i medisinsk injeksjon i spesifıkke muskler forårsaker lokalisert, midlertidig kjemiske denervasjon med resulterende muskel relaxasjon.

Siste analyser viser at effekten av medisinske injeksjoner på rynker i ansiktet oppstår innen 24 timer og at fordelene varer minst 4 måneder.

Behandling med medisinske injeksjoner utføres av medisinsk ansvarlig lege.

laserskinclinic
botox-for-men

Områder som kan behandles

  • Lepper
  • Rynker
  • Dype linjer
  • Utjevning
  • Volum
J1

Før behandling

Før behandlingen vil legen foreta en konsultasjon sammen med pasient for å kartlegge ønsket behandling. Deretter vil pasienten få påført bedøvelseskrem på området som skal behandles for å gjøre behandlingen mer komfortabel.  Området vil bli renset for unngå infeksjoner.

J2

Behandlingen

Etter at området er bedøvet vil legen med små stikk fylle det behandlings området. Behandlingen for et område tar ca 10-15 minutter å gjennomføre. Pasienten kan føle små stikk under behandlingen som for enkelte kan føles ubehagelig. For å redusere denne følelsen bedøver vi området med krem eller lokalbedøvelse.

JUVÉDERM & BELOTERO FILLERS

Vi har lang erfaring innen injeksjonsbehandling med filler. Og utfører akkurat den behandlingen du ønsker. Filler brukes for å øke hudens elasititet, redusere rynker, linjer og gjenopprette volum i lepper og ansikt. Vi benytter forskjellige typer fillere som inneholder Hyaluronsyre som er en viktig bestanddel av grunnsubstansen i bindevevet.  Hyaluronsyre  har som oppgave å støtte kollagenfibre og strukturproteiner som gir deg et naturlig utseende. Dens fysiologiske betydning er i første rekke at den hindrer passasjen av væske og faste partikler gjennom bindevevet. Hyaluronsyre påvirker hudens elastisitet og gir huden en glattere overflatestruktur. Unge mennesker har normalt mer produksjon av dette sukkerbaserte molekylet enn eldre mennesker. Produksjonen av hyaluronsyre avtar med alderen og det oppstår rynker og linjer. For den som ønsker å forsinke disse aldringens tegnene, kan vi hjelpe deg med å gi et tilskudd av hyaluronsyre til din hud.

needle

Varighet

Varigheten varier fra person til person, da hver enkelt skiller ut produktet i ulik grad. Resultatene vil derfor variere fra 4 måneder og oppover. Det er anbefalt å ha en oppfølgingbehandling 5-6 mnd etter første behandling avhengig av hvilket område som er behandlet.

160
99
97

Book din neste opplevelse nå!

Avbestilling av time må skje senest 24 timer før booket time for å unngå å måtte betale for timen
Ingen ekstra booking eller betalingsavgifter

Vi benytter oss av CBIT sitt timebestilling system. Ved å trykke på TIMEBESTILLING vil du gå videre til en ny side.