Fløflekker, vorter, utvekster,fibromer,liktorn

PLASMAGE

Plasmage brukes for fjerning av vorter, små og store hud utvekster, liktorn,føflekker, fibromer, pigmentflekker ,korrigering av arr, samt oppstramning av hud i ansikt og øyelukk og rynker rundt munnen/smoker lines.

Plasmage er det nye verktøy innen dermatologi og medisinsk estetikk. Behandlingen er ikke invasiv som bruker mikrokirurgisk utstyr hvilket genererer  en elektrisk utladning som starter når spissen nærmer seg huden. Dette er en unik behandling for slappe øyelokk, ansikt, hals og for linjer rundt munn. Det brukes også for å fjerne vorter, føflekk, fibromer, korrigering av arr, behandling av liktorn  og hud utvekster. Ved hjelp av plasmage påfører behandleren en kontrollert og sikker overfladisk første grads forbrenning i huden  som tvinger kroppen til en reparasjonsprosess med dannelse av ny hudvev rikt på kollagen og elastin som fører til friskere, yngre og strammere hud.

Behandling utføres av medisinsk ansvarlig lege. Behandlingsopplegg gis etter vurdering ved konsultasjon.

plasmage
Before and after lip filler injections. Lips closeup over white

Er Plasmage kirurgi, og hvordan kan den sammenlignes med andre hudbehandlinger?

I stedet for å operere, benytter Plasmage lys-energi som fordamper bort det øverste hudlaget slik at hudvevet trekkes sammen. Håndstykket vi bruker, skaper plasma-lys som ligner en gnist. Lyset føres fra spissen til huden – og huden fordamper med mikromillimeter.

Before and after lip filler injections. Lips closeup over white

Etter behandlingen

Etter behandlingen vil det oppstå små sårskorper, avhengig av behandlings området og størrelsen vil de forsvinne gradvis om noen dager opptil 2 uker. Det er også vanlig med lett hevelse i området som har blitt behandlet. Det er viktig å smøre ofte med en god fuktighetskrem og solfaktor 50.

Når sårskorpene forsvinner, kan huden fremdeles være litt rød, dette kan dekkes med makeup i tillegg til en god fuktighetskrem og solfaktor 50.

227

Book din neste opplevelse nå!

Avbestilling av time må skje senest 24 timer før booket time for å unngå å måtte betale for timen
Ingen ekstra booking eller betalingsavgifter

Vi benytter oss av CBIT sitt timebestilling system. Ved å trykke på TIMEBESTILLING vil du gå videre til en ny side.