Om oss

«Laser & skin klinikk er en seriøs medisinsk og kosmetisk klinikk med sentralt beliggenhet og lokaler med høy estetisk kvalitet.Klinikken er utstyrt med de mest moderne og nyeste versjon av medisinske og kosmetiske lasere samt andre modaliteter som er nødvendig for en seriøs laser klinkkk. Våre behandlinger er av de høyeste kvalitet samtidig prismessig rimeligst på markedet. Hårfjerning med laser, ansiktsløft uten kirurgi med den berømte  FDA gokjente Ulthera, behandling av neglesopp med laser, behandling av sprengt blodkar med laser, ansikt og figurforming med accent ultra, behandling av acne arr, arr, hudforbedring og hudoppstramming med Mikroplasma,behandling av føflekk, hudutvekster, liktorn, fotvorter. Smertebehandling med Gigalaser,hudanalyse, hudpleie, salg av hudprodukter med høy kvalitet og små kirurgi er blant de tjenester klinikken tilbyr.». Klinikken har en medisinsk ansvalig lege som er spesialist i allmennmedisin, medisinske injeksjoner og estetisk medisin.Vi fører kun de beste produkter og behandlingsmuligheter på markedet for å gi våre kunder sikre behandlinger med resultater. Hos oss behandler vi skjønnhet med respekt med bransje integritet, og med respekt for kroppens natur

1

Dr. Jahed Alahyar

Medisinsk ansvarlig lege

Dr. Jahed Alahyar er spesialist i allmennmedisin, utdannet ved Det medisinske fakultetet i Oslo. Autorisert i 1999.
Han er også utdannet som kognitiv og metacognitiv psykoterapeut, er godkjent veileder i kognitiv psykoterapi. Han har lang erfaring innen allmenmedisin og har spesialisert seg innen smertebehandling  og estetisk medisin.
Dr. Jahed utfører mindre kirurgiske inngrep, Utfører medisinske  og estetiske injeksjoner og triggerpunktinjeksjoner for behandling av akutte og kroniske smertetilstander. Han utfører også ikke kirurgisk ansiktsløft med Ulthera .
Roxana

Roxana

Kosmetisk sykepleier

Roxana er autorisert sykepleier, har utdannet seg videre som kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiet i Drammen og hud- og kroppsterapeut ved Hudpleieakademiet i Oslo.
Hun har flere års erfaring innen hudpleie bransjen, estetisk medisin og laserbehandlinger innen hårfjerning med Suprano Ice & Alexandritt.
Hun utfører en rekke behandlinger som injeksjoner med toxin og fillere, avanserte medisinsk hudpleie som mesotherapi, kjemiske peelinger og microneedling.
Roxana er en sprudlende, glad og søt jente som spreder glede og pos. energi i arbeidsplassen og møter sine kunder med et stort smil.
Lale

Lale Jahid

Klinikksjef & Resepsjonist

Lale er co- klinikksjef og resepsjonist på klinikken. Med over 10 års erfaring fra bransjen, er hun behjelpelig med timebestillinger og gir gode råd og tips om de ulike behandlingene og produktene klinikken fører.
Clinic