Hudanalyse m/ VISIA

v1

Din hud fotograferes og analyseres via en avansert datamaskin, og du får et helhetsbilde over din huds egentlige tilstand, både på og under overflaten. Man skulle kunne si at det er nesten som å se inn i fremtiden, ettersom det er et tidsspørsmål før de kommer opp til overflaten. Vi måler også eventuelle hudproblemer.

Når hudanalysen er gjort, skreddersyr vi et hudpleieprogram på bakgrunn av funnene vi har gjort i hudanalysen. Gjennom å måle analyseresultatet både før og etter en eventuell behandling hos oss, kan vi også konkret bedømme virkningen av hudpleieprogrammet.

Opplev første klasse innen hudanalyse

Takket være den anerkjente hudanalyseapparatet VISIA kan vi på en dokumentert måte bedømme hvilken hud behandling og hvilke produkter som passer for hver enkel klient. Vi kan også dokumentere effekten av disse behandlingene underveis i prosessen. VISIA analyserer huden med nøyaktig presisjon og gir mulighet for kartlegging av både over –og underhud for så å sammenlikne resultatene med normalverdien for den enkelte klientens aldersgruppe.

v2
V3

Book din neste opplevelse nå!

Avbestilling av time må skje senest 24 timer før booket time for å unngå å måtte betale for timen
Ingen ekstra booking eller betalingsavgifter

Vi benytter oss av CBIT sitt timebestilling system. Ved å trykke på TIMEBESTILLING vil du gå videre til en ny side.