Fertilitet

Behandling av Barneløshet med GigaLaser

158 kvinner av 239 infertil kvinner har blitt gravide etter behandling med blant annet GigaLaser. Det er 158 nye liv, alle er sunne og friske barn.

For mange av disse kvinnene, har laserbehandling vært den siste utveien etter å ha gjennomgått flere IVF’er etc. hvor de har blitt fortalt at de ikke hadde sjanser til å bli gravide.

8 GigaLaser klinikker i Danmark og Norge har benyttet GigaLaser i forbindelse med fertilitet behandling. Klinikkene har tilsammen hatt en flott suksess rate på 66 %!

Med tiden er det derfor vårt håp, at denne metode vil kunne hjelpe de mange tusener par, som der stadig venter på at deres drøm om familieforøkelse går i oppfyllelse.

GigaLaser er CE & FDA godkjent

Andre-tilstander-3

Kliniske resultater og protokoll

Resultatene fra de 8 GigaLaser klinikker er vist i tabellen nedenfor
clinic statistics

GigaLaser protokollen er enkel: Behandlingen starter den første menstruasjonsdag, deretter 6 behandlinger over 2 uker.

Hver behandling varer 23 minutter og den totale dosen er 20.000 Joule. GigaLaserens lyspanel dekker 500 cm2 og er plassert over det (nakne) abdominal område.

Bølgelengden er 808nm for behandling i dybden og 660nm LED som styrker microcirculation i overflaten.

Der er ingen bivirkninger eller ubehag forbundet med behandlingen.

Sunn fertilitet

En klinikk har i særdeleshet tatt skrittet fullt ut, og har startet en fertilitet klinikk. Klinikken ble grunnlagt av fysioterapeut Anne Marie Jensen i 2011, og pr. februar 2017 har hun behandlet i alt 171 kvinner – og 116 av dem er blitt gravide. Det er en suksess rate på 68 %.

Alle Anne Maries fertilitet pasienter gjennomgår en grundig fysisk undersøkelse. Hvis det er nødvendig, får de fysioterapeutirsk behandlinger for å løse opp for muskelspenninger, korrigere kroppsholdning og myk gjør eventuelt arrvev. Dessuten blir de veiledet i håndtering av stress- og livsstil spørsmål.

baby

Andre effekter av laserbehandlingen

Vi har mottatt flere tilbakemeldinger fra klinikker som har utført denne behandlingen om at det er positive virkninger av GigaLaserterapi. Uregelmessige eller manglende menstruasjoner normaliseres, smerter og ubehag fra endometriose samt fra PCOS er dempet. Dette vil naturligvis øke sjansen for å bli gravid.

Hvordan virker det?

Vi vet ikke presis, hvordan laserterapi øker sjansen for å bli gravid, men vi vet meget om effekten av laserterapi på cellenivå. Først og fremmest vil laseren stimulere mitokondrierne til at producere mere ATP (= energi) i cellene. Dette vil forbedre cellens evne til å:

  1. formere seg
  2. bevege seg
  3. sette seg fast

. .. hvilket er hva et befruktet egg har behov for.

I forlengelse av disse mekanismer; vil det øke energinivå i cellene, forbedre blodsirkulasjonen, forminske muskelspenninger og redusere inflammasjon. Disse faktorer er alle fordelaktig for de kvinnelige kjønnsorganer og ovarieslimhinen spesielt. Laserterapi er også kjent for sin evne til å normalisere og myk gjøre arrvev, noe som ofte er en viktig medvirkende faktor ved fertilitet problemer.

Behandling av menn

Nylig har GigaLaser klinikker videre behandlet et økende antall menn med dårlig spermkvalitet. Vi har ikke samlet de statistiske dataene, men effekten av laserterapi på testiklene er bemerkelsesverdig. Ofte ser vi mengden av vi bevegelige celler som tiger fra 2 millioner/ml. til mer enn 40 millioner/ml. Fra en dag til den neste. I dette tilfellet brukte klinikken en PowerLaser

Vil du vite hvordan du som behandler kommer i gang med laserterapi til barnløse par, vennligst kontakt Cosmed AS.

Les artikkelen 

Antall behandlinger & resultater

Vi anbefaler, at du tar 5-6 laserbehandlinger i uken opp til eggløsning/embryo Transfer. Behandlingen kan med fordel kombineres med andre behandlingstyper. Kvinner over 40 år skal generelt alltid forvente lenger behandlingstid og lavere suksess. De fleste menn vil erfaringsmessig oppleve forbedret sæd kvalitet allerede etter 3 behandlinger.

GigaLaseren er velegnet til disse behandlinger pga. dens store dekningsområde.

Les mer om aktuelle resultater fra danske og norske klinikker her 

1
Giga laser

Laserterapi og fertilitet

Vi anbefaler laserbehandling til deg, der har symptomer på eller mistanke om:

  • Redusert blodsirkulasjon til livmor og egge stokkene. Redusert blodsirkulasjon kan skyldes alder/arteriosklerose, arvev  (f.eks. pga. tidligere operasjon eller underlivsbetennelse), inaktivitet mm.
  • Muskelspenninger i de omkringliggende muskler, som kan blokkere for både nerve- og vascularity (karforsyning)
  • Hyppig tilbakevendende infeksjoner/inflammasjoner i underlivet som f.eks. herpes, candida (sopp), allergier eller chlamydia. I disse tilfeller bør laserbehandlingen dog ikke stå alene, men kombineres med den alminnelige medisinske behandling.
  • Hormonell ubalanse f.eks. pga. PCO/PCOS
  • Nedsatt eggkvalitet f.eks. pga. høg alder
  • Nedsatt sæd-kvalitet

Mange av ovennevnte problemstillinger kan være svære at diagnostisere. Derfor er laserbehandlingen i høy grad relevant, hvis du er ufrivillig barnløs uten kjent årsak.

Book din neste opplevelse nå!

Avbestilling av time må skje senest 24 timer før booket time for å unngå å måtte betale for timen
Ingen ekstra booking eller betalingsavgifter

Vi benytter oss av CBIT sitt timebestilling system. Ved å trykke på TIMEBESTILLING vil du gå videre til en ny side.