Hudoppstraming/Hudforbedring

Clear Lift

Q-Switched Nd:YAG 1064nm

Indikasjon: Hudfornyelse, hudoppstramming, fine linjer og rynker, pigmentering ,melasma og tatoveringsfjerning.

ClearLift, er en smertefri behandling med laser-hudfornyelse. Under behandling benyttes en 1064nm Q-Switched laser-teknologi, som gir kundene raske og komfortable behandlinger. Laseren virker primært i hudlaget 2-3 millimeter under overhuden. Du kan derfor normalt gå rett tilbake på jobb etter behandlingen, uten nedetid. 

ClearLift er en kollagenutviklende behandling som forbedrer hudens tekstur og tone.

Laseren skiller seg fra tradisjonell fraksellert eller pixellert laser hudfornyelse, fordi den går dypere ned i dermis eller lærhuden, det vil si den delen av huden som gir styrke og elastisitet. Dette betyr at regenereringen eller hudfornyelsen finner sted dypere i huden uten å skade hudens overflate. 

ClearLift avgir korte, men allikevel ekstremt kraftige og presise pulser med laserlys som treffer under hudoverflaten hvor den stimulerer kollagen og samtidig bryter opp uønsket pigmentering.

Med ClearLift håndstykket kan du også fjerne sorte, mørke blå, røde og grønne tatoveringer!

Laseren gjør at blekkpartiklene blir knust opp i mikroskopiske partikler, slik at kroppen selv kan absorbere og skille ut tatoveringsblekket.

Clear Skin
ClearSkin-Collage

Før & etter bilder

Clear Lift 1

Fødselsmerke behandlet med Clear Lift

Clear Skin Pro 7
unnamed-picture
Clear Lift Harmony 1

ClearSkin PRO for hudforyngelse

Erbium:Glass 1540nm

Clear skin pro en Erbium glass laser med en bølgeløgende som går gjennom huden uten å påvirke selve huden og er fantastisk for hudforyngelse , behandling av aktiv akne, aknearr, arr og hudoppstramming.

Hoved indikasjonen for ClearSkin pro er skin rejuvenation/ hudforyngelse.
Behandling er nesten smertefri og utføres uten bedøvelse. Om man ønsker aggresiv behandling for å oppnå uvanlig gode  kosmetiske resultater , kan man bruke lokal bedøvelse for å gi behandling med høyere styrke og  lengre behandlingstid.

 

Alma ClearSkin PRO - remarkable skin rejuvenation results with zero downtime, year-round treatments and superior procedure safety for all skin types.
Clear Skin Pro 6
93376
29351
Clear Skin Pro 5
22469
32517
12323

Kombinasjonsbehandlinger for hudoppstramning og hudforyngelse

Skin resurfacing

Utstråling, klarhet og glatt tekstur er kjennetegnene på ungdommelig hud. Men over tid kan effekten av aldring og soleksponering påvirke huden og etterlate rynker, fine linjer, solflekker, pigmenterte lesjoner, ujevn hudtone og slapphet i huden. Kombinasjonsbehandling for de ovenfor nevnte hudprproblemet gir den mest tilfredstillende resultat og vi har et bredt spekter av lasere og ultralydbasert teknologi ( ulthera) som brukes for å oppnå opptimal hudforyngelse, hudoppstramning, rynkebehandling og fjerning sv pigmenteringer.

hudlaserbehandlinger forynger moden hud, forbedrer pasientenes naturlige skjønnhet og gir glattere, yngre og sunnere hud.
Noen av Behandlingene for eksempel ClearLift og Ulthera som brukes for hudoppstramning ,regnes som "lunsjtidsprosedyrer". Det betyr at de er praktisk talt uten noen nedetid. I tillegg krever de ikke bedøvelse før behandling og er trygge for alle hudtyper.

Hvordan virker hudforyngelse?
Det kliniske grunnleggende konseptet bak Almas ikke -kirurgiske ansiktsløftning er fascinerende. Energien som brukes av enheten skaper varmepunkter eller mikroskader i forskjellige dybder av epidermis. Denne energien kan være lysbasert, som IPL eller laser, radiofrekvens eller ultralyd(ulthera). Disse skadene er i mange tilfeller usynlige for det blotte øye. De utløser hudens naturlige helbredelsesprosesser som inkluderer gjenvekst av unge og sunne kollagen- og elastinfibre. Hudforyngelse kalles ofte hudremodellering da det øker hudens tekstur. Nye og avanserte kombinerte hudbehandlinger

Kombinasjonsbehandlinger

Vi bruker følgende device for kombinasjonsbehandlinger:
- Clearlift 1064 nm laser
- Dye-vl
- ClearSkin pro
- Clearlift
- Ulthera

Alder fra 25-40 år:
Å oppnå og opprettholde en optimal balanse mellom arbeid og liv er et hovedmål for folk mellom 25-40. De møter rutinemessige stressnivåer og økt bevissthet om aldring, og forstår og omfavner derfor viktigheten av egenomsorg. den påfølgende 40-dagers kombinerte protokollen er en løsning som er enget for hudforyngelse for folk mellom 25 og 40 års alder.
Dag 1: ClearSkin pro
Dag 10: clearlift
Dag 20: clearSkin pro& Clearlift
Dag 30: Clearlift
Dag 40: ClearSkin pro

Alder fra 40-55 år
Dag 1:Er-yag
Dag 14: ClearSkin pro
Dag 21: Clearlift& Dy-vl
Dag 35: ClearSkin pro
Dag 42: Clear lift & ClearSkin pro
Dag 56: Er-yag

Alder fra 55-75 år:

Dag 1: ClearSkin pro& Dye-Sr/vl
Dag 10: Er-yag
Dag 30: ClearSkin pro& Dye-SR/Vl
Dag 50: ClearSkin pro& Dye-Sr/Vl
Dag 60: Er- Yag 2940

80614
8677
13880

Book din neste opplevelse nå!

Avbestilling av time må skje senest 24 timer før booket time for å unngå å måtte betale for timen
Ingen ekstra booking eller betalingsavgifter

Vi benytter oss av CBIT sitt timebestilling system. Ved å trykke på TIMEBESTILLING vil du gå videre til en ny side.