Dermaceutic

dermaceutic_banner_33700441-9bd1-4f56-b133-b4595bfb5a60_2048x2048
Dermaceutic er hentet frem av Dermatologer og kirurger som er spesialister innen hudforbedring. De ønsket å tilby forbehandling- og etterbehandlings program til sine pasienter i tilknytning til medisinske og kosmetiske behandlinger.

Dermaceutic er en avansert hudpleie-serie, som består av produkter til hjemmebruk og behandlinger på salong. Serien tilbyr svært effektive produkter til en svært konkurransedyktig pris.

Serien består av rense-, stimulerende-, forebyggende-, blekende-, gjenopprettede- og beskyttende produkter. Serien er parabenfri og parfymefri og passer selv for hud som er sensitiv med sprengte kar og eksemrelaterte tendenser.

Serien inneholder en unik kombinasjon av aktive ingredienser i ulike konsentrasjoner som både beskytter, stimulerer og reparerer! Dette resulterer i en friskere ansiktsfarge, bedre hudhelse og jevnere hudtekstur!

Aktive ingredienser i serien er fruktsyrer, vitaminer, lipider, aminosyrer, enzymer, cellestimulerende ingredienser og antioksidanter.

Noen av produktene de tilbyr er bla annet Mask15% som jobber aktivt med regulering av store porer og overproduksjon av talg. C25 Cream har markedets sterkeste C- vitamin cocktail på 25% og andre vitaminer, uten tvil dagens viktigste dose for huden. Foamer 15 inneholder beroligende substanser som binder fukt samtidig som den eksfolierer og dyprenser huden med 15% glycolsyre.

Vi utfører et peelsystem fra Dermaceutic som selges i over 70 land. Med over 30.000 solgte peelinger globalt pr. år, jobber vi med trygge systemer som er nøye utprøvd og klinisk testet. De utføres av autoriserte terapeuter.

Behandlingene kombineres med hjemmeprodukter før, under og etter en peel behandling for å gi bedre og mer langvarige resultater.

Advanced Cleanser

Light Ceutic

K Ceutic

Activte Retinol 1.0

Mela Cream

Foamer 5

Turn over

Sun Ceutic 50+

Tri Vita C30

Panthenol Ceutic

Foamer 15

Hyal Ceutic

C25 Cream

Derma Lift 5.0

Mask 15

Regen Ceutic

Active Retinol 0.5

Yellow Cream