Om oss

«Laser & skin klinikk er en seriøs medisinsk og kosmetisk klinikk med sentralt beliggenhet og lokaler med høy estetisk kvalitet.Klinikken er utstyrt med de mest moderne og nyeste versjon av medisinske og kosmetiske lasere samt andre modaliteter som er nødvendig for en seriøs laser klinkkk. Våre behandlinger er av de høyeste kvalitet samtidig prismessig rimeligst på markedet. Hårfjerning med laser, ansiktsløft uten kirurgi med den berømte  FDA gokjente Ulthera, behandling av neglesopp med laser, behandling av sprengt blodkar med laser, ansikt og figurforming med accent ultra,behandling av føflekk, hudutvekster, liktorn, fotvorter. Smertebehandling med Gigalaser,hudanalyse, hudpleie, salg av hudprodukter med høy kvalitet og små kirurgi er blant de tjenester klinikken tilbyr.». Klinikken har en medisinsk ansvalig lege som er spesialist i allmennmedisin, medisinske injeksjoner og estetisk medisin.Vi fører kun de beste produkter og behandlingsmuligheter på markedet for å gi våre kunder sikre behandlinger med resultater. Hos oss behandler vi skjønnhet med respekt med bransje integritet, og med respekt for kroppens natur

Dr.Jahed

Dr. Jahed Alahyar

Medisinsk ansvarlig lege

Dr. Jahed Alahyar er spesialist i allmennmedisin, utdannet ved Det medisinske fakultetet i Oslo. Autorisert i 1999.
Han er også utdannet som kognitiv og metacognitiv psykoterapeut, er godkjent veileder i kognitiv psykoterapi. Han har lang erfaring innen allmenmedisin og har spesialisert seg innen smertebehandling  og estetisk medisin.
Dr. Jahed utfører mindre kirurgiske inngrep, setter injeksjoner med toxin og fillere. Han utfører også ikke kirurgisk ansiktsløft med Ulthera .
2

Gisou Haghi

Laserterapaut & ansvarlig sykepleier

Gisou er utdannet spesialsykepleier fra Høyskolen i Akershus, og har 11 års erfaring som avdelingsleder & sykepleie.
I tillegg til dette har hun tatt en rekke kurs og seminarer innen laser & smerte behandlinger (Axelsons Body Work School, Laser City m.m). Hun har lang erfaring som laserterapeut spesielt innen hårfjerning og medisinske laser, og har også erfaring fra Grünerløkka Legekontor.
Gisou er kjent for sin dyktighet, tilrettelegging og videre oppføling tilpasset den enkeltes behov.
3

Nadia

Hud & kroppsterapeut

Nadia er en av våre dyktige og sprudlende medarbeidere som har flere års erfaring fra hudpleiebransjen. Hun har stor interesse for hudhelse, og utfører behandlinger som dyprens, Microneedling og andre ulike behandlinger innen hud & kropp. I tillegg til dette har Nadia også jobbet med laserbehandlinger innen hårfjerning med Suprano Ice & Alexandritt.
Nadia er kjent for sin dyktighet, god service og et stort smill rundt munnen. Hun bidrar med å skreddersy hudpleie behandlinger og produkter etter hvert enkeltes behov.
Lale

Lale Jahid

Klinikksjef & Resepsjonist

Lale er co- klinikksjef og resepsjonist på klinikken. Med over 10 års erfaring fra bransjen, er hun behjelpelig med timebestillinger og gir gode råd og tips om de ulike behandlingene og produktene klinikken fører.
Clinic