Om oss

Clinic

Laser & Skin Clinic ble etablert i 2015 .  Vi fører kun de beste produkter og behandlingsmuligheter på markedet for å gi våre kunder sikre behandlinger med resultater. Hos oss behandler vi skjønnhet med respekt med bransje integritet, og med respekt for kroppens natur

Vi holder til sentralt i Oslo, i moderne og trivelige lokaler i Stenersgate 2B, 0184 Oslo.

Møt teamet

FB-logo

Dr. Jahed Alahyar

Medisinsk ansvarlig lege

Dr. Jahed Alahyar er spesialist i allmennmedisin, utdannet ved Det medisinske fakultetet i Oslo. Autorisert i 1999.

I tillegg til å være spesialist i allmennmedisin er han også kognitiv og metacognitiv psykoterapeut samt godkjent veileder i kognitiv psykoterapi. Han har lang erfaring innen allmenmedisin og har spesialisert seg innen smertebehandling med triggerpunktinjeksjoner og medisinsk akupunktur.

Dr. Jahed utfører mindre kirurgi, injeksjoner med toxin og fillere. Han utfører også ikke kirurgisk ansiktsløft med Ulthera .

119

Houman Fariborz

Daglig leder, radiograf/laserterapeut

Houman hadde 16 års fartstid både med medisinsk og kosmetisk laserbehandling. Han var utdannet radiograf i Oslo og hadde erfaringer fra både private- og offentlig helsevesen i Norge.

Houman har svært god kunnskap om laserteknologi, utviklingen av lasermaskiner og hva som finnes av systemer på markedet.

Ved siden av å jobbe med kombinasjonen av behandlingsmetoder og nye bruksområder, hadde han medisinsk faglig kompetanse som er nødvendig for å utrede og lage en behandlingsplan tilpasset hver enkelt kunde.

Vi ønsker å informere alle våre pasienter om at vi er svært rystet av det plutselige dødsfallet (mandag 9 april 2018) på vår kjære laserterapeut & dagligleder. Han var en dyktig radiograf & dagligleder, godt likt av alle sine pasienter og vil bli sterkt savnet av alle.